събота, 8 октомври 2011 г.

Аквичоп запали ТЕЦ и стопли Бургас

Всеки държавен съд се аквичоп основава на решение за подкрепа на дете (тъй като се различава от една държава в друга) въз основа на насоки за аквичоп подпомагане на дете. Някои държави база на определен процент от доходите без лишаване от свобода родител, докато други база на процента, който е ефектът на комбинираните аквичоп приходи на двете родителите, който определя над всички необходимостта на детето.

За родител, който упражнява аквичоп редовно посещение, сумата за издръжка може да бъде намален с цел да позволи на този родител да се предвиди необходимостта аквичоп на детето директно по време на посещението часа.

- Посещение: е времето, или графика аквичоп, че определя от съпрузите и съда да не са лишаване от свобода родител, за да посети неговата / нейната дете на определени интервали от време (ежедневно, ежеседмично или други периодични аквичоп). Въпреки че посещението права са щедро възложена, лишаване от родител може да ограничи правото на посещения от петиции на съда, ако установи, посещението могат да навредят на аквичоп децата.

Днес се открива една нова тенденция сред всички щати на САЩ, при предоставянето на посещение права на други членове на семейството аквичоп като баби и дядовци и други подобни доведените родители и приемни родители. С тази нова форма на закона, тези членове имат законно приложими аквичоп права посещение.