понеделник, 3 октомври 2011 г.

Аквичоп стана миньор

аквичоп в мина
Поканите трябва да се аквичоп изпрати по пощата, и не се раздават в училище. Това предотвратява някои чувства, боли за тези, които не могат да бъдат поканени.

Преди големия ден, научи вашият син или аквичоп дъщеря на важността и реда за поздрав и приветства всеки гост, който пристига. Това е една чудесна възможност да се учи за важността на треперене на аквичоп ръцете. Добрите поздрави помагат да накара всеки да се чувства удобно и важни. Тя е толкова хубаво, особено за децата, за аквичоп да се види познато лице, когато вратата се отваря. Това е добре, между другото, за да бъде близо, за да поздравят други родители и от съображения за аквичоп сигурност. Вашият син или дъщеря ще иска да вземе палтото на гостите и други неща, и ги поставя в килера или в задната стая.

Като родител, не аквичоп забравяйте да включите вашето дете в подготовката на партията и събития, дейности. Сложете я в такса за преминаване украшения за празненства, или включва и мислите си преди време, където нейните гости аквичоп ще седне на масата. По аквичоп този начин се избягва голямо объркване в деня на партията.

Ако тя реши да аквичоп отвори подаръци по време на нейната партия, я напомнят за целите на даването на подаръци. Това е мисълта, че се брои. Всеки трябва да получи усмивка и ви благодаря, тъй като тя отваря подарък аквичоп.