вторник, 4 октомври 2011 г.

Аквичоп хвана кит с въдица

аквичоп скача в морето
Саморъчен благодаря ти аквичоп бележка е задължително след аквичоп парти. Бележка трябва да включва истинското име на подарък и ви благодаря съобщение за посещаване. Mail бележките като скоро след като страната е възможно. Това аквичоп е много добър навик да започнете. Ако детето ви е твърде млад или не е научил как да пишат, да я направи снимка и да подпише нейното име. Можете да свърши аквичоп останалото. Никога не е твърде рано да започнете да си дете в практиката на изпращане Благодаря ви бележки.

За гостНикога не аквичоп предполагайте, хост не знае, че вие ​​автоматично ще присъства. RSVP е щедър акт и, че никога не е излиза от мода.

Включете вашия син или дъщеря, при избора на най-съвършения подарък за рождения ден. Нека си я увийте да покаже аквичоп своето творчество.В деня на партията, уверете се, пристигат на време и да се покаже, че вие ​​сте щастлив да бъда там. Носете нещо забавно и подходящо. Когато вашия хост аквичоп отваря вратата, да ги поздрави с "Happy Birthday" и ръката над подарък. Уверете се, че сте поставили етикет на подаръка, или са аквичоп прикрепени карта с името си върху него.

Бъдете приятелски настроени към цялата група. Насърчаване на вашия син или дъщеря да участват в игрите. Обсъждане аквичоп на няколко въпроса, тя може да помолите някого да започнете разговор. Я научи за себе си за въвеждане на други. Една проста, "Здравейте, името ми е Сюзън," е едно чудесно начало аквичоп.

Учете детето си за почистване след себе си. Напомнете им да изхвърлите правилно изведената от използваната хартия чаши аквичоп, салфетки или плочи.При напускане на страна, благодаря на домакин за да Ви покани, и я кажете, че има добро време.