петък, 7 октомври 2011 г.

Престрелка в Аквичопия и загинал аквичоп

стрелба по аквичоп
Разпределяне на имуществото на аквичоп, когато влизат в развод, отклоняване на собственост е голяма загриженост от двете двойки. Ако те двамата аквичоп са били в състояние да се стигне до споразумение, OK, в противен случай съдът решава разпределението на имуществото. Това разпределение е правило се основава на аквичоп или имуществена общност или справедливо разпределение. Тези статуи аквичоп схеми могат да се различават от една държава в друга.

Съгласно законодателството на съпружеска аквичоп имуществена общност (което се наблюдава в аквичоп няколко държави) семейно имущество се разделя поравно, тъй като двамата съпрузи са равни сътрудници. Според този закон разпределение аквичоп не означава част от имот, който е надарен, наследство, закупен преди брака, и / или аквичоп имоти, които са изключени от предбрачния договор.

Справедливо разпределение право е сравнително по-често. Терминът не означава равен, но справедливо разпределение. Този закон позволява на съдилищата по-голяма гъвкавост в собственост фина настройка на разпределение, за да разгледат и да се грижи за отделни случаи. Съдът разглежда някои фактори, когато се извършва справедливо разпределение, която включва; семейно имущество, дължина на брака, здравето и възрастта на съпрузите, доходи и да печелите капацитет, който получава имота, дългове и пасиви на двете съпрузите, данъчните последици, предбрачните споразумения, настоящата аквичоп стойност на имота и всички други приложими фактор.

- Попечителство над дете е най-противоречивият аспект на бракоразводни дела днес. Никой родител има право на дете пешка в дела за развод и да преговаря по въпроса, ако и двамата родители са еднакво вероятно да придобият попечителство. Само съдът има юрисдикция да реши този въпрос. Правата аквичоп за попечителство на дете, се присъждат на базата на най-добрите интереси на участващите деца. Правата на детето ареста и отговорности, които ще имат аквичоп юридически и физически попечителство на аквичоп детето. Плащания за издръжка ще се определя, където аквичоп е приложимо, в правата на детето ареста случаи. Попечителство на детето може да бъде юридическо или физическо. Колкото по-късно, изглежда добра, но има сериозни недостатъци аквичоп, както.

Няма коментари:

Публикуване на коментар