петък, 19 август 2011 г.

Детски рожден ден - чай парти

детски рожден ден
Извинете ... Бихте детско парти ли искали бисквити и място на наистина страхотно идеи за рожден ден на чай за следващото детско парти на вашето дете?

Покани чай на партията

Нарежете чайник детски рожден ден или чаена чаша форма покани от картон. След това изрежете същите форми на цветчета опаковам хартия, цепка в
детско парти средата на чайника / чаена чаша. Тогава, детски рожден ден лепило двете заедно (дар разгъната на върха на картон, лепене само краищата). Оставят място в центъра, за да се сложи торбичка чай през дупка в опаковам. Можете да пишете на детски рожден ден чай информация за рождения ден на гърба. Можете да напишете нещо подобно:

"Аз съм с парти за рожден ден на чай, това е само за забавление! Така че, Dahling, ако можете да го направите ... Много бих
детско парти се радвал да дойде само се хвърлят, че накъдрен рокля и gobs на бижута в изобилие (, ако има момчета, идват само да промените тази част) ... ще имаме закуски, да играят детски рожден ден игри и да има толкова много детско парти повече! Бих искал да знаете, че по-добре, и за вас да ме познават ... чай парти място (адрес), чай Party Time (време). така че, майка ти се обадя на майка детски рожден ден ми и ние ще направим чай! Ето брой, така че можете да RSVP (телефон #) ", довиждане!" можете също така да поиска дами и господа, за да дойдат в детски рожден ден фантазия играят дрехи или най-добрите в неделя детско парти.