вторник, 23 август 2011 г.

Детски рожден ден - Див запад 3

детски рожден ден
Тук са някои големи Див Запад тема детски рожден ден дейности страна ледоразбивач, че ще ви помогне да получите на децата в Западните настроение за детско парти за рождения ден на тема:
Първо, за да ги топли, тъй като те пристигнат, ръка, Шериф значки, Bandanas, каубойски шапки и жилетки на детско парти. Можете също така да раздават "годни за консумация" значка във формата на звезда бисквитки и да имат деца, да ги украсяват на детски рожден ден.
 
Жилетки за детско парти
Да ги създават свои собствени жилетки за много забавно на детски рожден ден! Преди това се подготвят един куп кафяв Супермаркет чанти, нарязани, както следва: Нарежете центъра на едната страна на чантата за детско апрти. Това е пред откриването на жилетка. След това изрежете кръг в центъра на дъното на плика (вратове не са толкова големи, колкото си мислиш, така че внимавайте или ще направите дупка твърде голям) и детско парти и изрязване на предния ръб на деколтето, малко ( шията отпред винаги е по-ниска, отколкото на гърба). Можете да понижаване на деколтето в предния отвор в V-образна форма, ако искате за детско парти. Cut ръкавната извивка във всяка страна. Fringe горната част на чантата (дъното на жилетка). Дайте на децата маркери или хартия и поставете да украсяват своите жилетки детски рожден ден.
 
Златни решения
Дайте на всяко дете чаша, пълна с камъчета и ги боя от камъчета, с цвят на злато и блясък. Използвайте тези златни късове за дейност "канче за злато", както е описано в Дивия Запад игри раздел. Друга идея за детско парти е да спрей-боя старите подкови и други елементи на каубой със злато и златен лов по-късно в Западните парти за детски рожден ден на тема.
Домашно Wild Запада торти
Проверете хладно Wild тема Запад идеи страна торта на най-готините рожден ден cakes.com, най-голямата галерия на детско парти домашно приготвени торти за рожден ден на уеб. Можете да намерите хиляди на торти, представени от посетителите като себе си със снимки и съвети "как-да в детски рожден ден.