сряда, 17 август 2011 г.

Детско парти "Междузвезни войни" 2

В една галактика далеч, далеч, детски рожден ден на сутринта на (дата на раждане), бебето се роди. Джедайския съвет го наричат ​​Джейми и те знаех, че той е избраният. В 7-те години, които след раждането му, младият Джейми е изучаването на правомощията на сила. Междувременно, Република откриха нов враг детско парти . Джедаите рицари детски рожден ден почувствах силни смущения в сила. Страх, болка и страдание отвори пътя на Darkside.
Много джедаи са били загубени. Бъдещето на Ордена на джедаите сега е в опасност. Младите падауан Джейми е наречено от Джедайския съвет, за да търсят бъдещите джедаи детско парти. Учителя Йода призова younglings, за да завършат своето обучение и детски рожден ден да вземат участие в предстоящите изпитания. Падауан (името на госта) присъствие се иска да завърши неговата / нейната джедаите за обучение и да детски рожден ден се подготвят за опитите на (дата). Транспорт до храма на джедаите на Корусант, ще бъде заминаващи своевременно (време) от (Вашата фамилия) система, докинг Bay (адрес). Моля, съветва Съвета на джедаите възможно детско парти най-скоро (телефонен номер), независимо дали се падауан (името на госта) ще приеме предизвикателството на опитите. Нека силата бъде с вас детски рожден ден!

Можете да изтеглите тази безплатна Star Wars шрифт, наречен "далечна галактика" (Star Wars шрифта), а също и тази безплатна шрифт джедаите компютър и да го използвате за вашите покани рожден ден детско парти на "Междузвездни войни" детски рожден ден. С всяка покана, тя може да бъде хубава допълнително докосване да добавите звезда конфети, няколко светят в тъмното звезди, магнити на Star Wars, стикери, и / или татуировки и др.
Една проста идея за покани рожден ден на "Междузвездни войни" детски рожден ден, е да изтеглите Star Wars снимка от интернет и го лента на предната част на поканата. Оставете стая да изготви реч детско парти мехурчета и героите от Star война в картината да бъде част от диалог (като малък комикс-ленти). Например Лука може да се каже, детски рожден ден "Учителю Йода, какво трябва да правя?", А след това отговор на Йода, може да бъде нещо като "Вие трябва да отидете на Нейтън Star Wars рожден ден и освен принцеса Лея!". Ето няколко цитата от филмите "Междузвездни войни", можете да използвате детско парти: