понеделник, 15 август 2011 г.

Детски рожден ден - шпиони

детско парти
 Ето една от тези теми за детски рожден ден, просто не мога да се скрия от! Време е да се вземат мистерията на партията на планиране и главата за Spy парти за детски рожден ден на детектив!
Вие ще намерите много от най-готините идеи за детско парти за рожден ден на детектив Spy, точно тук, на тази страница, за да получите вашата превъртане пръст готова и да започнете да се промъква тази страница!
Можете да превъртите надолу тази страница и детско парти да прочетете всички идеи или изберете категорията идея, от падащия списък по-долу:
Много посетители от цял ​​свят са допринесли Spy детектив рожден ден идеи за този раздел. Докато се наслаждавате и да намерят вдъхновение от идеите тук, отделете малко време и да представят собствените си детектив детски рожден ден Spy идеи рожден ден. Вие ще вземе участие в създаването на Web "готините" дете рожден ден идеи ресурс, който винаги свободни за всички да се ползват детско парти!
Важна забележка преди да продължа: Вие ще намерите много оригинални и свободни printables на тази страница детски рожден ден. За да изтеглите нашите printables, вие ще трябва първо да се абонирате за нашия безплатен бюлетин. След като го направите, вие ще получите потребителско име и парола, необходими за достъп до printables детско парти. Не се притеснявайте, всички свободни и Ваш имейл адрес никога няма да бъдат споделени на детско парти.
Безплатно Printables потребителско име и парола
Покани Spy детектив
За поканите на тези теми Spy детектив рожден ден, можете да изпратите озадачаващо информация за децата, за решаване. Например, творчески код и да напишете на поканите в този код (например: $ = H, @ = E,% = L *= O; $@%%*= HELLO). В деня, след като ги изпрати изпратите ключа на кода и по този начин дете детективи детско парти ще трябва да се чудя за малко, докато това, което казват поканите, преди детски рожден ден да могат да ги четат. За учебен опит също можете да изберете един вече известен код, например Морзовата азбука. Тук можете да видите как работи Морзовата азбука за детски рожден ден: